Hittat vårat fiskevatten.

Idag så blev det en tur till en damm några Kilometer om Värnamo, efter några turer till Hindsen utan några större resultat så kände vi att det vore kul att testa nått nytt.

Det var en fin fiskedag idag, det hade regnat underdagen var mulet och det blåste lite lätt, vatten temperaturen strax under 13 grader. Så förhållanderna kunde man inte klaga på. 

Efter ca 20 minuters fiske så får Jakob sitt första hugg


 en gädda på kiliot en bra start iaf på dagens fiske, Gäddan blev tagen på en vit/grå The pig, han blev tagen på grunt vatten 1,5 meter djupt precis utanför en udde.



Vi drog vidare till ett ställe där det är endel växligheter och många små öar ett bra gäddområde tänker vi.

Vi drar några kast inte mycket händer, men tron på att det "måste vara nån här" gör att vi stannar och försöker en stund till.
Till slut så gör väntan sig värd




Gäddan som väge 4,10 kg högg på en stor spinnare, den har 2 stora silver skedar och blå/glittriga strån, en fin gädda som kämpade väl för sitt liv, men han fick simma tillbaka för att en dag bli ännu större.


En lite stund senare får även Jakob en liten gädda som vi inte brydde oss om att ta kort på, även den tagen på samma som han fick på föregående.

Precis innan vi åkte hem så small det till igen.





En gädda på 4,5 kg som också blev tagen på en vit/grå pig.


En liten sammanfattning.

Idag hade vi bra resultat 4 gäddor på minde än 2 timmars effektivt fiske, då får man vara nöjd. Riktigt kul nu med när fisken kämpar lite för sitt liv. Idag körde vi på rättså stora beten med som har attityd i vattnet och som är färg glada, just idag så funkade det bra.
Riktigt kul fiske dag, nu dröjjer det nog inte länge förrens vi är ute igen.

Henric/Jakob.



Kommentarer
Postat av: susspuss

haha va duktiga ni e!!

2010-05-19 @ 22:54:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0