Nu väntar vi på bättre tider...

I söndags morgon var det dags igen för att ta sig an Hindsen, vatten temperaturen har höjts sig nån grad sen förra veckan,så vi gjorde ett nytt försök.

Nu med lite andra förutsättningar vi hade nämligen en Askeladden 4,85.



 

Vi körde med 4 spön varav en var utrustad med en paravan, vi började med att köra ganska så grunt där vi haft bra resultat under  förgående år under våren.

Men detta gav inget bra resultat inte ett enda hugg, vi testade olika färger och hastighet men inget ville hjälpa. Så då försökte vi gå på lite djupare ca 4-6 meters djup. Men inget bra resultat här heller.
Klockan börjar närma sig middag och vi går in lite grundare igen, nu smäller det till på spöet med pavaranen på.





En liten fast endå fisk, nu vet vi iaf att det finns fisk i sjön. Vi fortsätter i samma anda som innan och kör vidare på ca 3 meters djup.




Då smäller det till på Nickes spö igen, en gädda på 2,6 kg, men som ni ser på bilder så mår den inte riktigt bra, så vi tog hans liv. Vi förutspråkar annars Catch and release, frågan är då vad som har hänt med fisken, är det en bjässe som har varit och nosat, eller lider gäddan av tumör som dem kan få under leken.

En ganska så dålig förmiddag med bara 2 fiskar, och gäddorna gav ingen kamp alls, Vatten temperaturen måste upp ett par grader till för att dem ska vara mer på hugget.  




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0